Cineville is jarig!

Cineville bestaat 10 jaar, en dat gaan we vieren!

Cineville bestaat tien jaar! Op zondag 24 maart gaan we dat vieren met vier van de beste films van het afgelopen decennium, samengesteld door Cineville-pashouders. Publiekslievelingen als The Grand Budapest Hotel, Borgman, Call Me By Your Name en La Grande Bellezza zijn nog één keer te zien op het grote doek in Cinema Amstelveen.

10.30 uur  The Grand Budapest Hotel (incl. korte inleiding door Rudi de Boer)
12.45 uur  Borgman (incl. korte inleiding door Rudi de Boer)
15.30 uur  Call Me By Your Name (incl. korte inleiding door Rudi de Boer)
19.15 uur  La Grande Bellezza 

Cinevillepashouders konden vanaf januari hun stem uitbrengen op favoriete films van de afgelopen tien jaar, samengevat in twintig categorieën. Volgens Lauren Murphy, Hoofd Content van Cineville, is het een 'mooie en verrassende' lijst geworden: "Het is vrijwel onmogelijk om één allerbeste film te kiezen uit een decennium vol bijzondere films. Daarom nomineerden we honderdvijftig van onze eigen lievelingsfilms in twintig verschillende categorieën. Bij welke film zag je door de tranen de film niet meer? Wanneer liep je de zaal uit met meer vragen dan antwoorden of hervond je je geloof in de liefde? Hierbij keken we niet alleen naar de best bezochte films, maar ook naar films waarvan wij vinden dat iedereen ze een keer moet zien."

Het idee voor Cineville werd in 2008 geboren aan de bar van filmtheater Kriterion, waarna in 2009 de eerste Cinevillepassen de deur uitvlogen. In de afgelopen tien jaar is Cineville uitgegroeid tot een landelijk merk met een heldere missie: de grenzeloze liefde voor film verspreiden. Inmiddels hebben meer dan 43.000 filmfanaten voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot 43 verschillende filmtheaters in meer dan twintig steden.

Nu ook online reserveren met je Cinevillepas
Bij de kassa of het horecabuffet krijg je op vertoon van je Cinevillepas je toegangsbewijs voor de film. Verzekerd zijn van een plekje?

Vanaf nu is het mogelijk om online een kaartje te reserveren met je Cinevillepas. Je kunt dan zelf je stoel uitzoeken en bent verzekerd van een plek.
Let op: je moet op de middag of avond zelf nog wel langs de kassa om je Cinevillepas te laten scannenen je reservering om te laten zetten in een bevestiging.
Dit moet uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de film. Daarna komt de reservering te vervallen.

 

Cineville 10 Jaar

  • Cineville is jarig!
  • Cineville is jarig!
  • Cineville is jarig!
  • Cineville is jarig!
  • Cineville is jarig!

Nieuws

RSS Meer nieuws