Bijgeboekte voorstellingen

Oerol-hit Walden, Guido Weijers en O'G3NE

Wegens succes hebben wij een aantal voorstellingen voor u bijgeboekt. Op wo 19 apr Walden van het Ro Theater, met rasentertainers Arjan Ederveen en Jack Wouterse, op do 2 nov 2017 Guido Weijers en op wo 29 nov 2017 het magische trio O'G3NE.

Walden - Ro Theater met Arjan Ederveen en Jack Wouterse
Woensdag 19 april, 20.30 uur

De twee oude mannen Ab en Jacob (Arjan Ederveen en Jack Wouterse) schoffelen in de tuin. Ze schoffelen de zinloosheid van het leven weg. Ze spelen typetjes, ze spelen tv programma's na om maar niet toe te komen aan wat verzwegen wordt. Ze zaaien depressiviaatjes. Ze zijn bang voor de dood en ze willen niet oud worden. Twee mannen gevangen in de alledaagsheid van het leven.

Walden is een ontmoeting tussen twee rasentertainers: Ederveen en Wouterse. Een ontroerende en grappige voorstelling over het nut van het leven, vriendschap, seks en de tijd die ongewild verstrijkt.

Bestel kaarten voor  Walden

Guido Weijers - De Oudejaarsconference 2017
Donderdag 2 november, 20.00 uur

Guido Weijers neemt je, soms teder en zacht, dan weer rauw en zonder concessies, mee door 2017. Op topsnelheid observeert hij het jaar, trekt het uit elkaar, ontleedt het en geeft er een nieuwe frisse draai aan. Filosofisch, intelligent, maar ook met de botte bijl. Weijers fileert 2017 tot 90 minuten vlijmscherpe humor. Dat wordt weer schaamteloos hard lachen en gieren om de gebeurtenissen van het afgelopen jaar! En jij bent er live bij!

Bestel kaarten voor Guido Weijers

O'G3NE - Three Times A Lady - Succestournee 2017/2018
Woensdag 29 november, 20.00 uur

Onder begeleiding van een live band neemt het trio het publiek mee op een on-Nederlandse reis vol unieke meerstemmige zang waarin prachtige ballads en uptempo nummers in een speciaal O'G3NE-jasje gestoken worden. Natuurlijk zullen hun eigen hitsingles niet ontbreken.

Bestel kaarten voor O'G3NE 

  • Bijgeboekte voorstellingen
  • Bijgeboekte voorstellingen
  • Bijgeboekte voorstellingen

Nieuws

RSS Meer nieuws