Dec04&05 GZ Hans Klok PF Liggend Zonder Tekst
Mei02&03 GZ Promobeeld Shrek De Musical Liggend F Van Hoorne Studios En Dreamworks PF
Dec14 GZ Nits F Wim Van De Hulst PF (7)
Sep28 KZ Showmeister F Rubenpaulruben PF Liggend
Mei10 GZ Ashton Brothers PF (4)
Sep20 GZ Bee Gees Forever F William Rutten SF1
Jan31 1&2Feb GZ Saturday Night Fever PF (Liggend)
Feb28 GZ Jamai F Jurgen Jacob Lodder 2324 Liggend PF

Nieuw in de verkoop

Nieuw in seizoen 23-24 en alvast in de verkoop voor 24-25.

Er zijn alvast een aantal grote namen in de verkoop gegaan voor seizoen 24-25: Hans Klok, Tineke Schouten, de Ashton Brothers, Tjitske Reidinga, Ton kas en de Tribute to Elton John van Jamai & live-band.

Verder staat in mei 2025 Shrek de Musical in Amstelveen, met o.a. René van Kooten en Linda Verstraten. Komen jullie ook naar deze familiehit met de bekende groene oger.

Ook komt de bejubelde voorstelling Showmeister met o.a. Jim Bakkum volgend seizoen terug én kun je al kaarten bestellen voor de musicals Onze Jordaan, Saturday Night Fever en Malle Babbe. En het laatste nieuws: de NITS komen naar Amstelveen met hun jubileumtour.

Brochure 24-25
Op de hoogte blijven wanneer de seizoensbrochure verschijnt en onze voorverkoop voor seizoen 24-25 voor alle voorstellingen van start gaat? Meld je aan voor onze Theater Nieuwsbrief of volg ons op een van onze socials dan ben je als eerste op de hoogte.

Nieuw in De Landing
Daarnaast hebben wij nieuwe voorstellingen in theater De Landing op Uilenstede geboekt. Zo staat de bijzondere voorstelling The Chosen Haram dinsdag 23 april op de agenda. En op dinsdag 21 mei brengt het Jazz Orchestra of the Concertgebouw in De Landing een hommage aan jazzlegende Duke Ellington.

Bekijk hieronder alle bijgeboekte voorstellingen.

Bekijk hier alle nieuwe voorstellingen