Voorstellingen (bij)geboekt en al te bestellen

Alex Klaasen, Evita, Ali B en meer

Wist u dat u nu al entreebewijzen kunt bestellen voor een aantal voorstellingen uit seizoen 18-19? Vanaf dit najaar is Judas, naar de bestseller van Astrid Holleeder, ook in het theater te zien. Bij ons op vr 7 en 8 dec.
Daarnaast kunt u nu al een mooie plaats bemachtigen voor de musical Evita, op di 6, wo 7 of do 8 nov. En voor de reprise van Kakmaker van Ton Kas op vr 9 nov.
Is het u dit seizoen niet gelukt om entreebewijzen te bemachtigen voor de shows van Van der Laan & Woe of Ali B? Of voor Harrie Jekkers & Klein Orkest? Goed nieuws! Wegens het grote succes tijdens de verkoop zijn deze voorstellingen bijgeboekt voor seizoen 18/19. En u kunt nú al een entreebewijs kopen.

Bijgeboekt 18/19:

De Alex Klaasen Revue - Showponies - wo 3 okt 2018 [reprise]
Showponies is cabaret, musical en comedy in één voorstelling. Bestel hier.

Van der Laan & Woe - Pesetas - do 18 okt 2018 [reprise]
Zoals het aloude spreekwoord zegt: 'Wilt men naer ietsch mietersch toe, kiesch voor Van der Laan en Woe.' Bestel hier.

Ali B - Koorts - wo 19 dec 2018 [reprise]
Ali B, voor zijn eerdere show genomineerd voor de Poelifinario cabaretprijs, neemt in Koorts (opnieuw) de temperatuur op van Nederland. Bestel hier.

Harrie Jekkers & Klein Orkest - do 2 mei 2019 [reprise]
Muziektheater over en door de legendarische nederpopgroep Klein Orkest. Bestel hier.

Alvast in de verkoop seizoen 18/19:

Evita - di 6, wo 7 en do 8 nov 2018
Een nieuwe groots opgezette versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met de hits Don't Cry for me Argentina en You Must Love me, begeleid door een negenkoppig live-orkest. Met Brigitte Heitzer, René van Kooten, Marijn Brouwers e.a. Bestel hier

Ton Kas - KAKMAKER [reprise] - vr 9 nov
Na het overweldigende succes van Eerste Klootviool en JABROER kwam Ton Kas afgelopen seizoen terug met zijn nieuwe onemanshow: KAKMAKER, die al snel uitverkocht was. Vandaar deze reprise en ook nu weer is het zijn heilige voornemen om moppen te tappen tot u scheelziet van het lachen. 

Judas  - Naar de bestseller van Astrid Holleeder - vr 7 en za 8 dec 2018
Vanaf nu is Judas ook in het theater te zien. Deze psychologische theaterthriller wordt verteld vanuit het perspectief van vier vrouwelijke omstanders van Holleeder: zijn moeder, twee zussen, en nichtje. Op een indringende manier wordt duidelijk hoe zij gebukt gaan onder zijn agressie en wordt de beklemmende angst die Astrid haar hele leven met zich meedraagt voelbaar. Bestel hier.

Kaartverkoop seizoen 2018-2019
De kaartverkoop voor seizoen 2018-2019 start op zaterdag 19 mei om 10.00 uur. Heeft u de afgelopen twee seizoenen uw kaarten in de voorverkoop gekocht? Dan ontvangt u ook dit jaar weer de brochure thuis rond zaterdag 5 mei. U heeft dus alle tijd om rustig uit te zoeken waar u naartoe wilt.

Schrijft u de data vast in uw agenda zodat u ook dit seizoen weer kunt profiteren van onze vroegboekvoordelen voor vroegboekers? Zo krijgt u tijdens de voorverkoop weer 10% vroegboekkorting op een groot aantal voorstellingen.


  • Voorstellingen (bij)geboekt en al te bestellen
  • Voorstellingen (bij)geboekt en al te bestellen
  • Voorstellingen (bij)geboekt en al te bestellen
  • Voorstellingen (bij)geboekt en al te bestellen

Nieuws

RSS Meer nieuws