Bijgeboekt: Huub Stapel, Kasper van der Laan

Nieuw in de verkoop 

Ook als het seizoen al is begonnen boeken wij nog regelmatig extra voorstellingen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.   

De Formule 1 Show - di 26 mei 2020
De Formule 1 Show van Olav Mol en Jack Plooij komt naar Schouwburg Amstelveen. Want wat is Formule 1 zonder het gevatte commentaar van Olav Mol en Jack Plooij?! Een show vol interessante weetjes en anekdotes. 
Klik hier voor meer info & kaarten 

Huub Stapel - Huwelijk - wo 25 nov 2020
Huub Stapel is weer solo te zien in de wervelende one-man-show Het Huwelijk.    Als ervaringsdeskundige filosofeert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur en de liefde.
Klik hier voor meer info & kaarten

Kasper van der Laan - wo 24 feb 2021
Het klinkt nog ver weg - en dat is het ook -, maar vanwege de enorme vraag naar kaarten voor 1 Kilo van Kasper van der Laan, hebben we zijn voorstelling alvast bijgeboekt voor 24 februari 2021. 
Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan, volgens de Volkskrant hét comedytalent van 2019, legt het u graag uit in zijn debuutvoorstelling 1 Kilo. Kom kennismaken met dit ongekend grappige fenomeen.
Klik hier voor meer info & kaarten

 

 

  • Bijgeboekt: Huub Stapel, Kasper van der Laan

Nieuws

RSS Meer nieuws