Bijgeboekt: De Formule 1 Show en Henk Poort

Cadeau-idee voor de feestdagen?

Goed nieuws! We hebben een aantal voorstellingen bij kunnen boeken!

De Formule 1 Show

De Formule 1 Show van Olav Mol en Jack Plooij komt naar Schouwburg Amstelveen. Want wat is Formule 1 zonder het gevatte commentaar van Olav Mol en Jack Plooij?! Dinsdag 26 mei 2020 komen zij naar Amstelveen met De Formule 1 Show, een show vol interessante weetjes en anekdotes. 
Olav Mol is al sinds 1991 commentator bij de GP's en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. Verslaggever Jack Plooij verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. 
Nu staan Mol en Plooij samen in het theater met De Formule 1 Show om hun passie te delen. Daar geven zij een exclusieve kijk achter de schermen. Interessante feiten, anekdotes, geheimen van coureurs, waar zowel de kenner als de leek zijn hart aan kan ophalen.

Bestel hier uw entreebewijzen voor dinsdag 26 mei 2020.

Henk Poort
Er is zoveel vraag naar de voorstelling Henk Poort en de Helden van Henk Poort dat we deze opnieuw hebben bijgeboekt. Deze keer op donderdag 23 april 2020 in onze Grote Zaal. De eerste bijboeking op woensdag 5 februari was binnen een mum van tijd uitverkocht dus wacht niet te lang.

Toen Henk Poort deelnam aan het tv-programma  De beste zangers van Nederland, werd hem gevraagd wie zijn muzikale helden zijn. Dit gaf hem de inspiratie voor de nieuwe solovoorstelling Henk Poort en de helden. Hierin ontmoeten we Henks voorbeelden en inspiratiebronnen: helden van het Jordaanlied, helden van de opera en helden uit zijn persoonlijke leven. En tot zijn verbazing blijkt Henk zelf ook een held voor anderen te zijn.

Geniet van een avond vol prachtige nummers uit opera's, musicals en het Nederlandstalige repertoire, omlijst door bijzondere, persoonlijke verhalen.

Bestel hier uw entreebewijzen voor donderdag 23 april 2020.

  • Bijgeboekt: De Formule 1 Show en Henk Poort

Nieuws

RSS Meer nieuws