Achter de schermen

Voorbereidingen nieuwe seizoen

Verplaatste en geannuleerde voorstellingen
Van alle voorstelllingen die niet door konden gaan is bekend of ze zijn verplaatst óf geannuleerd. De bezoekers van deze voorstellingen zijn hierover geïnformeerd. Je vindt het overzicht van verplaatsingen en annuleringen hier. Voor sommige voorstellingen is de kaartverkoop ook alweer open gezet. Klik hier voor de voorstellingen die je nu al kunt bestellen. Lees hier mee over de voucherregeling voor geannuleerde voorstellingen.

Op de hoogte blijven? Vergeet dan niet om u aan te melden voor een van onze Nieuwsbrieven.

Ondertussen in Schouwburg Amstelveen...
Omdat wij de artiesten zo missen, en we ons voor kunnen stellen dat jij dat ook doet, bieden wij verschillende gezelschappen de mogelijkheid om alsnog online iets uit hun voorstelling aan het publiek te tonen. Zo namen we voor Musicalvereniging OVA het nummer Twee mannen uit hun geannuleerde jubileumvoorstelling Big Fish op en danste Esther van Cardiac Output een ontroerend mooie solo in een lege Kleine Zaal van de schouwburg. Je vindt de filmpjes via ons YouTubekanaal

Op de stip
In mei zijn we gestart met ons pop-up theater Op de stip. Waar je dan aan moet denken? Kleine, verrassende optredens op diverse locaties in Amstelveen zodat (amateur)artiesten een podium hebben en jullie weer kunnen genieten van een beetje theater. Ook meedoen? Dat kan! Lees hier meer over Op de stip en bekijk de optredens.

Steun je ons?
Wil je Vriend worden van Schouwburg Amstelveen? De bijdragen van onze Vrienden helpen ons om straks weer de mooiste voorstellingen te kunnen programmeren of bijzondere projecten op te zetten. Het is natuurlijk ook mogelijk om donateur te worden. Elk bedrag, hoe klein ook, is welkom. Hartelijk dank alvast.

Zakelijke evenementen
Vanaf 1 juli is het weer mogelijk om iets grotere evenementen bij ons te verzorgen. In de Grote Zaal is plek voor 180 personen, in de Kleine Zaal kunnen we 70 gasten ontvangen en in de Filmzaal is plek voor 30 bezoekers. Zo verzorgen wij op dit moment voor de Ondernemersvereniging Amstelveen de talkshow OA Live. Benieuwd naar de mogelijheden voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op via zakelijk@schouwburgamstelveen.nl.

Klik hier voor meer informatie over andere coronagerelateerde theaterzaken.

  • Achter de schermen

Nieuws

RSS Meer nieuws