Openingstijden kassa

Wij helpen u graag

Bespreekbureau
Het bespreekbureau is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag van 13.00-16.00 uur via 020 547 51 75.  U kunt uw vraag ook altijd stellen via kassa@schouwburgamstelveen.nl

Kassabalie
De kassabalie in het voorhuis is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 13.00-16.00 uur. De kassa sluit na aanvang van de laatste voorstelling of film.

Op dagen/avonden dat er uitsluitend films vertoond worden kunt u vanaf een half uur voor aanvang van de film een filmkaartje voor de betreffende dag/avond bij het horecabuffet* kopen. Wel zo makkelijk, want ook uw drankje of snack kunt u hier bestellen (en mag mee de zaal in).

Wij raden u aan uw filmkaartje online te bestellen via www.cinemaamstelveen.nl. U kunt dan zelf uw stoel uitzoeken en bent verzekerd van een plekje.

*NB: bij de verkoop via het horecabuffet kunt u alléén kaartjes voor de film van die dag/avond kopen. Het is bij het horecabuffet niet mogelijk om een strippenkaart te kopen. Ook de Podiumcadeaukaart is alleen online of via de kassabalie te bestellen en te verzilveren. 

Klik hier om naar de filmagenda te gaan.
Klik hier om naar de theateragenda te gaan.

E-mail kassa: kassa@schouwburgamstelveen.nl
E-mail algemeen: info@schouwburgamstelveen.nl (geen kaartverkoop)

  • Openingstijden kassa

Nieuws

RSS Meer nieuws