Openingstijden kassa

Wij helpen u graag

Filmkassa
In de zomerperiode zijn onze openingstijden afgestemd op de film of andere evenementen die in de schouwburg plaaatsvinden. Wij raden u aan uw filmkaartjes online te reserveren zodat u verzekerd bent van een plekje. U hoeft dan niet meer in de rij te staan voor de kassa en kunt uw e-ticket op uw mobiel tonen bij de kaartcontrole aan de zaal.

Bespreekbureau & telefonische bereikbaarheid in de zomerperiode
Het bespreekbureau is buiten het theaterseizoen vanaf 1 juni op dinsdag en donderdag van 15.00-17.00 uur en op woensdag en zaterdag van 13.00-15.00 uur telefonisch bereikbaar via 020 547 51 75.  Rond start tijden van de film kan het druk zijn aan de kassa. U kunt uw vraag ook altijd stellen via kassa@schouwburgamstelveen.nl. Klik hier voor meer antwoorden op vaak gestelde vragen

Kassabalie

De kassabalie in de foyer is deze week geopend op woensdagzaterdag en zondag van 13.00-16.00 uur. 's Avonds opent de kassa een half uur voor aanvang van de film. De kassa sluit na aanvang van de laatste voorstelling of film.

Op dagen/avonden dat er uitsluitend films vertoond worden kan het zijn dat de filmkaartjes voor de betreffende dag/avond bij het horecabuffet* worden verkocht i.p.v. via de kassabalie. Wel zo makkelijk, want ook uw drankje of snack kunt u hier bestellen (en mag mee de zaal in).

Wij raden u aan uw filmkaartje online te bestellen via www.cinemaamstelveen.nl. U kunt dan zelf uw stoel uitzoeken en bent verzekerd van een plekje.

*NB: bij de verkoop via het horecabuffet kunt u alléén kaartjes voor de film van die dag/avond kopen. Het is bij het horecabuffet niet mogelijk om een strippenkaart te kopen. Ook de Podiumcadeaukaart is alleen online of via de kassabalie te bestellen en te verzilveren. 

Klik hier om naar de filmagenda te gaan.
Klik hier om naar de theateragenda te gaan.

E-mail kassa: kassa@schouwburgamstelveen.nl
E-mail algemeen: info@schouwburgamstelveen.nl (geen kaartverkoop)

  • Openingstijden kassa

Nieuws

RSS Meer nieuws