Openingstijden kassa

Wij helpen u graag

Bespreekbureau
Het bespreekbureau is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 13.00-16.00 uur via 020 547 51 75.  U kunt uw vraag ook altijd stellen via kassa@schouwburgamstelveen.nl. Wist u trouwens dat bijvoorbeeld de pauze- en eindtijden altijd vanaf een week voor de voorstelling/film bij de voorstelling/film op de website worden vermeld (bij cast & info)?

Kassabalie
De kassabalie in het voorhuis is geopend op woensdagzaterdag en  zondag van 13.00-16.00 uur. Op avonden dat er uitsluitend films worden vertoond, opent de kassa een half uur voor aaanvang van de film. Indien er ook theatervoostellingen zijn, opent de kassa om 18.30 uur. De kassa sluit na aanvang van de laatste voorstelling of film.

Op dagen/avonden dat er uitsluitend films vertoond worden kan het zijn dat de filmkaartjes voor de betreffende dag/avond bij het horecabuffet* worden verkocht i.p.v. via de kassabalie. Wel zo makkelijk, want ook uw drankje of snack kunt u hier bestellen (en mag mee de zaal in).

Wij raden u aan uw filmkaartje online te bestellen via www.cinemaamstelveen.nl. U kunt dan zelf uw stoel uitzoeken en bent verzekerd van een plekje.

*NB: bij de verkoop via het horecabuffet kunt u alléén kaartjes voor de film van die dag/avond kopen. Het is bij het horecabuffet niet mogelijk om een strippenkaart te kopen. Ook de Podiumcadeaukaart is alleen online of via de kassabalie te bestellen en te verzilveren. 

Klik hier om naar de filmagenda te gaan.
Klik hier om naar de theateragenda te gaan.

E-mail kassa: kassa@schouwburgamstelveen.nl
E-mail algemeen: info@schouwburgamstelveen.nl (geen kaartverkoop)

 

  • Openingstijden kassa

Nieuws

RSS Meer nieuws