Voor Elkaar Gemaakt - Ladies Night

Volwassenenfilm

Een avond bijpraten met je vriendinnen

Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is heel gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens. Zijn prettig gestoorde broer Jelle ontdekt dat een eerdere donatie van Felix aan de spermabank goed terecht is gekomen: bij de eicel van TV-presentatrice Jip. Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Of Jip nu een vriend heeft of niet…

Bekijk hier alvast een voorstukje

Ook interessant: Ladies Night - Het Verlangen

Incl. Ladies Night
Een Ladies Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannen avondje uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje een hapje en een goodie bag nog even verder bijpraten.

Eerst eten bij de buren?
Wil je voordat je naar de film gaat, eerst een hapje eten? Dat kan bij onze overburen van  BLVD café (aan de overkant van het plein). Graag vooraf reserveren via  www.blvdcafe.nl of 020 347 2880. Op vertoon van je filmkaartje ontvang je 10% korting op je rekening. Geef wel even door dat je naar de film gaat om 20.30 uur, dan proberen zij hier rekening mee te houden. Neem ook je ticket mee!

Een compleet avondje uit.
BLVD café is sponsor van de Ladies Nights.

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Normaal € 12,50

Prijzen exclusief transactiekosten van € 1,- per entreebewijs, zowel online als aan de kassa.

Cast & info

Regie: Martijn Heijne
Met: Loes Haverkort, Matthijs van de Sande-Bakhuijzen, Roeland Fernhout, Birgit Schuurman, Fabian Jansen, Eva Wijdeven, Martijn Hillenius, Ferdi Stofmeel, Sanne Vogel, Beau van Erven Dorens e.a.
Overig: romantiek | komedie | NL 2016
Kijkwijzer: