The Death of Stalin

Volwassenenfilm

**** Trouw - 'The Death of Stalin' is zo'n eigenaardige komedie dat je blijft twijfelen: lachen of niet? Toch maar doen. De openingsscène is al geweldig.

Bestel kaarten

Nadat Josef Stalin op een ochtend in maart 1953 bewusteloos wordt aangetroffen, reageert de resterende top van de Communistische Partij als verlamd. Niemand durft er een dokter bij te halen, wat ook lastig is, want Stalin heeft al zijn dokters laten verbannen. Twee dagen later wordt hij dood verklaard. In het machtsvacuüm dat ontstaat, probeert iedereen vooral zijn eigen hachje te redden. Het gekonkel en de machtsspelletjes in het Kremlin draaien op volle toeren. Een hilarische strijd om de macht is begonnen.

Bekijk hier alvast een voorstukje.

Reserveer online
Wist je al dat je ook heel gemakkelijk via je mobiel kaarten kunt bestellen? En dat je je e-ticket gewoon op je mobiel kunt tonen bij de kaartcontrole? Reserveer dus online want dan ben je verzekerd van een plekje, kun je je eigen stoel uitzoeken én sta je niet meer in de rij bij de kassa.

Voor het bestellen van een rolstoelplek of een reservering voor meer dan 12 personen kun je ook bellen met de kassa of mailen naar kassa@schouwburgamstelveen.nl.

Cinevillepashouders
Cinevillepashouders kunnen gratis naar deze film. Verzekerd zijn van een plekje? Je kunt ook vooraf reserveren door tenminste 6 uur voor aanvang van de film te mailen naar kassa@schouwburgamstelveen.nl.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen - film € 10,00
  • 1e rang - CJP - film € 8,50

Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

Cast & info

Regie: Armando Iannucci
Met: Steve Buscemi, Simon Russell Beale, Rupert Friend, Jason Isaacs, Jeffrey Tambor, Andrea Riseborough, Olga Kurylenko, Paddy Considine e.a.
Overig: komedie | 110 min. | GB 2017
Duur: Circa 110 minuten geen pauze
Kijkwijzer: