The Cakemaker - Seret Festival Amstelveen

Volwassenenfilm

Bestel kaarten

Thomas is een jonge en talentvolle banketbakker die in Berlijn woont. Zijn koekjes en taartjes zijn zo lekker dat Oren, een getrouwde zakenman uit Israel, daar speciaal voor langskomt als hij maandelijks voor zijn werk in Berlijn is. Er ontstaat een relatie tussen de twee en Oren woont voortaan bij Thomas als hij in Berlijn is. Maar dan op een dag krijgt Thomas geen contact meer met hem en verneemt hij dat Oren bij een auto ongeluk is omgekomen. Hij besluit naar Jeruzalem te gaan om antwoorden te zoeken. Hij maakt kennis met Anat de weduwe van Oren maar vertelt haar niets over zijn achtergrond. Ze kunnen het goed met elkaar vinden en hij gaat in haar lunchroom werken. Ondanks dat hij niet kosher bakt en daarom uitgebannen wordt door het Opperrabbinaat, maken zijn heerlijke koekjes en taartjes een grote hit van de lunchroom. Hij raakt steeds meer betrokken bij het leven van Anat maar komt dan met zijn leugens in conflict...

Engels, Duits en Hebreeuws gesproken | Nederlandse ondertiteling

Bekijk hier alvast de trailer.

English
A German pastry chef travels to Jerusalem in search of the wife and son of his dead lover in this Israeli box office hit. Under false identity he starts to work for her and brings new life to her café with his fabulous cakes. 

English, German and Hebrew spoken | Dutch subtitles

Festivals and Awards
Jerusalem Film Festival - WINNER Lea Van Leer Award and Best Editing
Karlovy Vary Film Festival - WINNER of the Ecumenical Jury prize

Gratis voor Cinevillepashouders
Bij de kassa of het horecabuffet krijg je op vertoon van je Cinevillepas je toegangsbewijs voor de film. Verzekerd zijn van een plekje? Je kunt ook vooraf reserveren door tenminste 6 uur voor aanvang van de film te mailen naar  kassa@schouwburgamstelveen.nl . Telefonisch reserveren is mogelijk van di t/m za van 13.00-16.00 uur via 020 547 51 75.

 

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen - film online € 11,00
  • 1e rang - Kind tm 14 jr. - film € 8,00
  • 1e rang - Familieticket - film € 8,00
  • 1e rang - CJP - film € 8,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Ofir Raul Graizer
Met: Tim Kalkhof, Sara Adler, Zohar Strauss
Overig: Nederlandse ondertiteling | Dutch subtitles
Kijkwijzer: