Spionnengeheimen (NL 2D)

Jeugdfilm

Bestel kaarten

Superspion Lance Sterling (John Williams) en Walter zijn tegenpolen van elkaar. Lance is charmant, geestig en vol zelfvertrouwen. Walter is dit niet. Maar wat Walter mist in sociale vaardigheden maakt hij goed met zijn kennis en uitvindingen. Zijn geweldige gadgets worden ingezet voor de epische missies van Lance. Wanneer Lance door een merkwaardige gebeurtenis in een duif verandert, moeten Walter en Lance plotseling op een geheel nieuwe manier op elkaar leren vertrouwen. Als dit vreemde duo niet kan leren om als een team samen te werken, is de hele wereld in gevaar.

Reserveer online
Wist je al dat je ook heel gemakkelijk via je mobiel kaarten kunt bestellen? En dat je je e-ticket gewoon op je mobiel kunt tonen bij de kaartcontrole? Reserveer dus online want dan ben je verzekerd van een plekje, kun je je eigen stoel uitzoeken én sta je niet meer in de rij bij de kassa. 

Nu ook online reserveren met je Cinevillepas
Verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan online en laat je  Cinevillepas uiterlijk  15 minuten voor aanvang scannen bij de kassa om je reservering om te zetten in een entreebewijs. Klik  hier voor meer info.

 

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Volwassenen - film € 11,00
  • Kind tm 14 jr. - film € 8,00
  • Familieticket - film (min. 4 pers ) € 8,00
  • CJP - film € 9,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Nick Bruno, Troy Quane
Met: John Williams (Stem), Buddy Vedder (Stem), Défano Holwijn (Stem) e.a.
Overig: animatie, komedie | VS 2019 | 105 min
Duur: Circa 105 minuten geen pauze
Kijkwijzer: