Roger Waters Us + Them

Concertvertoning

Volwassenenfilm, Muziek/Concert

Bestel kaarten

Roger Waters, medeoprichter en songwriter van Pink Floyd en het creatieve brein achter de band, presenteert zijn lang verwachte film: Us + Them. Een spectaculaire visuele productie met adembenemende audio in dit onmisbare bioscoopevenement. 

Us + Them werd gefilmd in Amsterdam gedurende de Europese fase van zijn Us + Them tournee van 2017-2018, tijdens welke Waters voor een publiek van meer dan twee miljoen mensen wereldwijd optrad. De film bevat songs uit zijn legendarische Pink Floyd-albums (The Dark Side of the Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here) en zijn laatste album, Is This The Life We Really Want?

Waters heeft wederom samengewerkt met Sean Evans, regisseur van de veelgeprezen film Roger Waters The Wall, om een creatief pionierende film te produceren die inspireert met zijn krachtige muziek en boodschap over mensenrechten, vrijheid en liefde.

Cinevillepashouders krijgen korting op deze concertvertoning en betalen een toeslag van € 5,15 (alleen mogelijk aan de kassa). Je kunt wel vast kaarten laten reserveren. Stuur dan een email naar kassa@schouwburgamstelveen.nl

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Volwassenen - film € 14,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Roger Waters en Sean Evans
Overig: 155 min (incl. pauze)