Penoza: The Final Chapter

Publiekspremière

Volwassenenfilm

Publiekspremière

Bestel kaarten

De Zwarte Weduwe is niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

Publiekspremière
Om 19:00 uur betreedt de Penoza-cast de rode loper die is uitgerold bij theater Tuschinski en staan ze de pers te woord over de langverwachte film als kers op de taart van vijf bloedstollende seizoenen Penoza. Monic Hendrickx, Niels Gompert, Stijn Taverne, Olga Zuiderhoek, Raymond Thiry, Loek Peters, Hajo Buins, Maarten Heijmans, Tygo Gernandt e.a. komen voor de camera bij onze host Jamie Trenité om te vertellen over hun liefde voor Penoza en bijzondere ervaringen op de set! 

Het tijdsschema voor maandag:
18.00 uur - voordeur & kassa geopend
18.45 uur - openen zaaldeuren
19.00 uur - aanvang livestream en aansluitend de film (tussendoor is er géén pauze)
circa 21.20 uur - einde film

Let op: kijkwijzer 16 jaar
Wij houden ons aan aan de leeftijdskeuring van 16 jaar, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. Bij films gekeurd voor 16 jaar en ouder kan er bij twijfel naar je legitimatie worden gevraagd. Indien de bezoeker jonger dan 16 jaar is en/of geen legitimatie kan tonen, kun je niet naar binnen.

Reserveer online
We raden je aan om online te reserveren (dat kan ook heel gemakkelijk last minute op je mobiel) zodat je verzekerd bent van een plekje, je je eigen stoel uit kunt kiezen en je niet meer in de rij hoeft te staan voor een kaartje. Je kunt je e-ticket(s) tonen op je mobiel bij de kaartcontrole aan de zaal.

Nu ook online reserveren met je Cinevillepas
Verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan online en laat je Cinevillepas uiterlijk 15 minuten voor aanvang scannen bij de kassa om je reservering om te zetten in een entreebewijs. Klik hier voor meer info.

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Volwassenen - film € 11,00
  • CJP - film € 9,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Diederik van Rooijen
Met: Monic Hendrickx, Stijn Taverne, Sigrid ten Napel, Niels Gomperts, Olga Zuiderhoek, Hajo Bruins, Raymond Thiry, Gustav Borremans, Loek Peters, Medina Schuurman, Jacqueline Blom, Peter Blok, Maarten Heijmans, Charlie Chan Dagelet
Overig: drama | thriller | misdaad | cirva 150 min (incl. live stream)| NL 2019
Duur: Circa 110 minuten geen pauze
Kijkwijzer: