Paterson

Volwassenenfilm

Paterson leidt een eenvoudig, geregeld, maar gelukkig leven als buschauffeur in de stad Paterson, New Jersey. De indrukken die hij tijdens zijn dagelijkse route opdoet, vormen de inspiratie voor gedichten die hij opschrijft in een notitieboekje. Ondanks het enthousiasme en de aanmoediging van zijn vrouw wil hij de gedichten niet publiceren. Laura's wereld verandert juist voortdurend. Dagelijks heeft ze nieuwe dromen en ambities die ze met de steun van Paterson probeert te realiseren. Adam Driver (While We're Young, Girls) en Golshifteh Farahani (About Elly, Body of Lies) spelen de hoofdrollen in Paterson van Jim Jarmusch (Broken Flowers, Stranger than Paradise). 

De film observeert de triomfen en tegenslagen in het dagelijks leven, en de poëzie in de kleinste details.

'Paterson is het eerbetoon aan de doorsnee-mens, een welkome afwisseling van al die films over bijzondere individuen die we gewend zijn', Film Totaal - Jan Roselaar.

Bekijk hier alvast een voorstukje.

Geen zin om in de rij te staan?
Maak het jezelf gemakkelijk en koop je kaartjes alvast online. Je bent dan verzekerd van een plekje én je kunt zelf je stoel(en) uitkiezen.

Altijd op de hoogte
Wil je precies weten wanneer welke film draait, alles over acties en bijzondere events?    Meld je aan voor de wekelijkse Cinema Nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van bijzonderheden.

 

 

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Normaal € 9,00
  • Kind tm 14 jr € 7,00
  • Strippenkaart 1516 € 1,00
  • Strippenkaart 1617 € 0,00

Prijzen exclusief transactiekosten van € 1,- per entreebewijs, zowel online als aan de kassa.

Cast & info

Regie: Jim Jarmusch
Met: Adam Driver, Golshifteh Farahani e.a.
Overig: komedie | drama | VS 2016
Duur: Circa 120 minuten geen pauze
Kijkwijzer: