Laces

Seret Festival Amsterdam

Volwassenenfilm

5 years Seret Festival

Bestel kaarten

On the death of his mother, Gadi, who has special needs has to move in with the father who abandoned him when he was a young child. The director Jacob Goldwasser has a son with special needs, and the film raises challenging questions about our attitudes to disability.

You can order your tickets online. If you would like to make your reservation in person in English, please call us at 020 547 51 75 (Tue - Sat from 13.00-16.00 hours) or visit our venue on Wednesday (12-16 hours), Saturday (13-16 hours) or Sunday (12-16 hours). Or send an email to kassa@schouwburgamstelveen.nl. You can pay your tickets with iDeal or credit card.

Filmsynopsis
Bij de dood van zijn moeder wordt Gadi, een jonge man met speciale behoeften, ondergebracht bij zijn vader, Ruben, een oudere man die hem als een jonge jongen had verlaten. Samenwonen is moeilijk. Iedereen leeft in zijn universum. Ruben begrijpt de abnormaliteit niet van zijn zoon die hem ertoe heeft gebracht hem in de steek te laten en Gadi wil dat zijn vader daar niet is geweest. Jaren later, wanneer een echte genegenheid wordt geboren tussen deze twee zo verschillende wezens, zijn de nieren van Ruben defect en wil Gadi hem een ​​van zijn eigen nieren geven. Een levendige en hoopvolle film, geprezen door critici en een echte hit bij het Israëlische publiek. Om de ongelooflijke interpretatie van Dov Glickman in de rol van de vader op te merken.

Seret Festival Amsterdam voor de 5de keer in Cinema Amstelveen
De afgelopen jaren is het Seret Film Festival een groot succes geweest, dus opent Cinema Amstelveen ook dit jaar haar deuren voor het festival. Op maandag 28, dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 oktober en zaterdag 2 en zondag 3 november staat Cinema Amstelveen in het teken van Israëlische films. In het kader van het Seret Film Festival Amsterdam vertonen wij zes dagen lang originele versies.

Reserveer online
We raden je aan om online te reserveren (dat kan ook heel gemakkelijk last minute op je mobiel) zodat je verzekerd bent van een plekje, je je eigen stoel uit kunt kiezen en je niet meer in de rij hoeft te staan voor een kaartje. Je kunt je e-ticket(s) tonen op je mobiel bij de kaartcontrole aan de zaal.

Nu ook online reserveren met je Cinevillepas
Verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan online en laat je Cinevillepas uiterlijk 15 minuten voor aanvang scannen bij de kassa om je reservering om te zetten in een entreebewijs. Klik hier voor meer info.


Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Volwassenen - film € 11,00
  • Kind tm 14 jr. - film € 8,00
  • Familieticket - film (min. 4 pers ) € 8,00
  • CJP - film € 9,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Director: Jacob Goldwasser Writer: Haim Marin Producers: Itay Akirav, Jiries Copti
Met: Nevo Kimchi, Doval’e Glickman, Evelin Hagoel, Yafit Asulin
Overig: drama | 100 min | 2018 | Hebrew with English subtitles | Dutch Première