La bonne épouse

Volwassenenfilm

Een kleurrijke, Franse komedie met een schitterende hoofdrol van Juliette Binoche.

Bestel kaarten

LET OP:
We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wil zitten.  
Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen.

Samen met haar echtgenoot runt Paulette van der Beck in de jaren 60 een traditionele huishoudschool in de Elzas. Wanneer plotseling haar man overlijdt, ontdekt ze tot haar schrik dat de school zo goed als failliet is. Ondertussen barsten er in Frankrijk protesten uit tegen de conservatieve maatschappij. Als Paulette merkt dat haar leerlingen steeds meer voelen voor de vrouwenemancipatie, en helemaal niets voor een leven als perfecte huisvrouw, begint bij haar ook de twijfel toe te slaan. La Bonne Épouse is een kleurrijke, Franse komedie met een schitterende hoofdrol van Juliette Binoche.

Regisseur Martin Provost (Sage Femme) werpt in zijn film een satirische blik op thema's die wereldwijd gekend en nog altijd bevochten worden.

Veilig en vertrouwd naar de film
Cinema Amstelveen is weer open! Klik hier voor het overzicht van onze nieuwe huisregels en andere belangrijke punten voor een veilig   en prettig bezoek. Zo kunnen entreebewijzen alleen van tevoren online worden gekocht. Lees je ze even door voordat je reserveert en langskomt? 

Reserveer ook vooraf online met je Cinevillepas   Kom je ook met iemand zónder Cinevillepas? Reserveer dan in dezelfde bestelling óók een betaald kaartje; het is niet mogelijk om ter plekke te betalen. Lees hier meer.

Ook te zien via Picl
Ben je ziek of verkouden of heb je geen tijd om naar de bioscoop te komen? Deze film kun je ook samen thuis kijken via Picl op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Klik hier om naar Picl te gaan.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via film@schouwburgamstelveen.nl.

We wensen je een fijne voorstelling! 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Volwassenen - film € 11,00
  • Kind tm 14 jr. - film € 8,00
  • Familieticket - film (min. 4 pers ) € 8,00
  • CJP - film € 9,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Martin Provost
Met: Juliette Binoche, Yolande Moreau, Noëmie Lvovski, Edouard Baer, François Berléand e.a.:
Overig: komedie, drama | 130 min (incl. pauze) | Frankrijk 2020
Duur: Circa 130 minuten incl. pauze
Kijkwijzer: