Incredibles 2 (Nl 2D)

Jeugdfilm

De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in Incredibles 2.

Bestel kaarten

De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in Incredibles 2. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack - wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!

"Incredibles 2 bevat meerdere fragmenten met flitsend licht die invloed zouden kunnen hebben op consumenten met lichtgevoelige epilepsie  of andere gevoeligheden mbt licht."

Incl. een voorfilmpje van Pixar Short

Bekijk hier alvast een voorstukje van Icredibles 2.

Reserveer online
Wist je al dat je ook heel gemakkelijk via je mobiel kaarten kunt bestellen? En dat je je e-ticket gewoon op je mobiel kunt tonen bij de kaartcontrole? Reserveer dus online want dan ben je verzekerd van een plekje, kun je je eigen stoel uitzoeken én sta je niet meer in de rij bij de kassa.

Voor het bestellen van een rolstoelplek of een reservering voor meer dan 12 personen kun je ook bellen met de kassa of mailen naar kassa@schouwburgamstelveen.nl.

Cinevillepashouders
Cinevillepashouders kunnen gratis naar deze film. Verzekerd zijn van een plekje? Je kunt ook vooraf reserveren door tenminste 6 uur voor aanvang van de film te mailen naar  kassa@schouwburgamstelveen.nl . 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen - film € 10,00
  • 1e rang - Kind tm 14 jr. - film € 8,00
  • 1e rang - Familieticket - film € 8,00
  • 1e rang - CJP - film € 8,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Brad Bird
Met: Paul Haenen (Stem), Anne-Marie Jung (Stem), Bo Beljaars (Stem), Tommie Christiaan (Stem), Isa Hoes (Stem), Kai Merckx (Stem) e.a.
Overig: familie | animatie | 145 min (dit is incl. pauze) | VS 2018
Kijkwijzer: