Huisvrouwen Bestaan Niet

Volwassenenfilm

Ladies Morning & Ladies Night - wo 20 dec

In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique verdiepen in 'de huisvrouw anno nu'; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht.Huisvrouwen Bestaan Niet is gebaseerd op de succesvolle theatervoorstelling 'De Huisvrouwmonologen'.

Bekijk hier alvast een voorstukje.

Ladies Morning & Ladies Night op wo 20 dec
Een Ladies Day in Cinema Amstelveen betekent een ontspannende ochtend of avond uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en een goodie bag nog even verder bijpraten.

Lunchen of dineren bij de buren?
Wil je voordat je naar de film gaat, eerst een hapje eten? Dat kan bij onze overburen van 
  BLVD café (aan de overkant van het plein). Reserveren is gewenst.
Op vertoon van je filmkaartje ontvang je 10% korting op je rekening. 

(Voor deze vertoning geldt een vaste prijs, en is de Cinevillepas niet geldig)

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Volwassenen - film € 13,50

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Regie: Aniëlle Webster
Met: Jim Bakkum, Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten, Kay Greidanus, Leo Alkemade, Loes Luca, Waldemar Torenstra, Fred van Leer, Richard Kemper
Overig: komedie | NL 2017
Duur: Circa 115 minuten geen pauze
Kijkwijzer: