Foxtrot

Volwassenenfilm

Het Parool - Met Foxtrot bewijst Samuel Maoz dat hij een geweldige regisseur én scenarist is. Maoz dompelt de kijker onder in de tragiek van Israël, waarin zoals de foxtrot op elke pas voorwaarts een pas achterwaarts volgt.

Bestel kaarten

Michael en Dafna zijn uit het veld geslagen wanneer ze te horen krijgen dat hun zoon Jonathan is overleden tijdens zijn dienstplicht als wachter bij een verlaten grenspost. De feiten blijken echter een stuk complexer. In drie stilistisch uiteenlopende delen vertelt Maoz het verhaal vanuit het perspectief van vader, zoon en moeder. Alle drie dansen ze de foxtrot met het noodlot. Een dans met vele variaties, maar waar je ook heen gaat, je eindigt altijd op het punt waar je ooit begon.

Bekijk hier alvast een voorstukje. 

Reserveer online
Wist je al dat je ook heel gemakkelijk via je mobiel kaarten kunt bestellen? En dat je je e-ticket gewoon op je mobiel kunt tonen bij de kaartcontrole? Reserveer dus online want dan ben je verzekerd van een plekje, kun je je eigen stoel uitzoeken én sta je niet meer in de rij bij de kassa.

Voor het bestellen van een rolstoelplek of een reservering voor meer dan 12 personen kun je ook bellen met de  kassa of mailen naar  kassa@schouwburgamstelveen.nl

Cinevillepashouders
Cinevillepashouders kunnen gratis naar deze film. Verzekerd zijn van een plekje? Je kunt ook vooraf reserveren door tenminste 6 uur voor aanvang van de film te mailen naar  kassa@schouwburgamstelveen.nl .

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen - film € 10,00
  • 1e rang - Kind tm 14 jr. - film € 8,00
  • 1e rang - Familieticket - film € 8,00
  • 1e rang - CJP - film € 8,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Samuel Maoz
Met: Lior Ashkenazi, Sarah Adler e.a.
Overig: drama | Israël, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland 2017 | 115 min
Duur: Circa 115 minuten geen pauze
Kijkwijzer: