Emma

Volwassenenfilm

Gebaseerd op het geliefde boek van Jane Austen

Laatste kaarten

LET OP:
We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wil zitten.  
Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen.

Cinema Amstelveen is weer open! Klik hier voor het overzicht van onze nieuwe huisregels en andere belangrijke punten voor een veilig  en prettig bezoek. Zo kunnen entreebewijzen alleen van tevoren online worden gekocht. Lees je ze even door voordat je reserveert en langskomt? 

Reserveer ook vooraf online met je Cinevillepas  Kom je ook met iemand zónder Cinevillepas? Reserveer dan in dezelfde bestelling óók een betaald kaartje; het is niet mogelijk om ter plekke te betalen. Lees hier meer.

Emma
Handsome, clever, and rich. Emma is een frisse nieuwe verfilming van het beroemde boek van Jane Austen over het vinden van een geschikte partner en geluk in de liefde. De 21-jarige Emma Woodhouse (Anya Taylor-Joy, Split) is knap, intelligent en rijk en er is niemand zoals zij in het rustige dorpje waar ze woont. Ze is er dol op om mensen aan elkaar te koppelen, maar haar interventie in de liefdeslevens van anderen blijkt niet altijd succesvol te zijn. Terwijl ze zich blijft bemoeien met het geluk van anderen loopt ze bijna haar eigen liefde mis. Emma van regisseur Autumn de Wilde is een komische satire over klassenverschil en de uitdagingen van het volwassen worden.

Recensie JaneAusten.nl ⭐⭐⭐⭐ ' Dat EMMA. het boek niet blindelings volgt, betekent ook dat De Wilde een aantal vrijheden met het verhaal heeft genomen. Vooral in de laatste 10 minuten laat ze Austens creatie los. Voor de die-hard Austen fan kan dat even schrikken zijn, maar wees niet bang: net als Austens Emma, komt deze EMMA. tot een zeer bevredigend einde.'

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via film@schouwburgamstelveen.nl.

We wensen je een fijne voorstelling! 

 

 

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Volwassenen - film € 11,00
  • Kind tm 14 jr. - film € 8,00
  • Familieticket - film (min. 4 pers ) € 8,00
  • CJP - film € 9,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Autumn de Wilde | Scenarioschrijver: Eleanor Catton
Met: Met Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Bill Nighy, Miranda Hart, Josh O'Connor, Mia Goth, Callum Turner, Rupert Graves e.a.
Overig: drama, romantiek, boekverfilming | 155 min (incl. pauze) | GB 2020
Duur: Circa 155 minuten incl. pauze
Kijkwijzer: