Doris

Volwassenenfilm

Incl. Ladies Morning & Night | Cinema Amstelveen 2.0

Bestel kaarten

De gescheiden Doris is op haar vijfenveertigste op een dood punt aanbeland, maar vindt -na de nodige tegenslag- gesteund door haar beste vriend Tim, haar zelfstandigheid, zelfvertrouwen en geloof in de liefde terug.

Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Dorenbos, een gescheiden vrouw met twee kinderen; Willem (17) en Sien (15), op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris' eigen dromen maar weinig terecht gekomen. Haar huwelijk is mislukt, ze is haar baan kwijt, heeft grote financiële problemen en geen uitzicht op ander werk. Terwijl haar ex-man Walter carrière maakt in het buitenland en haar beste vriend Tim succesvol aan de weg timmert als presentator van een dagelijkse nieuwsshow, zit Doris avond aan avond 'als een soort Big Lebowski' op de bank, kijkt naar Ik vertrek en Heel Holland Bakt en rouwt om haar vader, die een jaar geleden onverwacht overleed. 

Bekijk hier alvast een voorstukje.

Een Ladies Day in Cinema Amstelveen betekent een ontspannende ochtend of avond uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en een goodie bag nog even verder bijpraten.

Lunchen of dineren bij de buren?
Wil je na afloop of voordat je naar de film gaat een hapje eten? Dat kan bij onze overburen van   BLVD café (aan de overkant van het plein).

Graag vooraf reserveren via   www.blvdcafe.nl of 020 347 2880. Op vertoon van je filmkaartje ontvang je 10% korting op je rekening. Geef wel even door dat je naar de film gaat/bent geweest. 

Cineville is niet van toepassing op deze Ladies Night-film (ook niet met toeslag).

 

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen - film online € 14,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Albert Jan van Rees
Met: Tjitske Reidinga, Guy Clemens, Tarik Moree, Monique van de Ven, Gijs Scholten van Aschat, Roos Ouwehand, Bracha van Doesburgh, Hendrikje Nieuwerf e.a.
Overig: komedie | drama | 90 min | Nl 2018
Kijkwijzer: