Don Pasquale

The Royal Opera House London

Volwassenenfilm, Opera/Operette

The Royal Opera House London 2019/2020

Bestel kaarten

Lieveling van The Royal Opera Bryn Terfel voert de cast aan in deze nieuwe productie van Donizetti's komedie over een huiselijk drama tussen twee generaties. Het geestige verhaal van een man van middelbare leeftijd wiens vermeend jonge vrouw hem om haar vingers windt - met haar eigen romantische doel voor ogen - weet al eeuwenlang het publiek te vermaken en te verrassen, niet in de laatste plaats dankzij de briljante muziek en de virtuoze vertolking door de vocalisten. Deze schitterende productie van Damiano Michieletto laat zien hoe eigentijds de karakters blijven, ook voor het huidige publiek, en hoe dit tijdloze verhaal altijd zal blijven ontroeren.

The Royal Opera & Ballet House London
Het Londense operahuis, The Royal Opera House brengt in seizoen 2019/2020 zes opera's en zes balletten vanuit Covent Garden London voor u in de bioscoop.. De operaproducties zijn bekende titels uit het repertoire, met grote namen als Jonas Kaufmann, Bryn Terfel en Nina Stemme in de casts.

Het bioscoopprogramma van het Royal Opera House heeft stevig voet aan de grond gekregen in Nederland. Zestig bioscopen verspreid over het hele land vertonen de live- of semi-livevoorstellingen op hun doeken.

De titels zijn allemaal bekend tot overbekend, met Don Giovanni als opener in oktober en Elektra als afsluiter in juni 2020. Richard Jones' productie van La bohème, die in seizoen 2017/2018 werd gepresenteerd, keert terug op het programma, evenals Damiano Michieletto's lezing van de bekende double bill Cavalleria rusticana / Pagliacci. Don Pasquale en Fidelio krijgen nieuwe producties, met Bryn Terfel als Pasquale en Lise Davidsen als Fidelio/Leonore. Jonas Kaufmann zingt de rol van Florestan in Beethovens werk.

Cinevillepashouders krijgen korting en betalen € 14,65 (stuur een mail naar kassa@schouwburgamstelveen.nl voor je reservering ovv van je pasnummer).

Hier vind je een overzicht van de twaalf opera- en ballettitels in de bioscoopprogrammering.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Volwassenen - film € 23,00
  • Amstelring € 20,80

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Dirigent: Evelino Pidò | Regie: Damiano Michieletto
Met: Libretto: Giovanni Ruffini en Gaetano Donizetti | Coproductie met Opéra national de Paris en Teatro Massimo, Palermo
Overig: Muziek: Gaetano Donizetti | Italiaans gezongen, Nederlands ondertiteld | ca. 2 uur en 30 min