Disney Junior Party

Jeugdfilm

Kleuterbios

Bestel kaarten

Zet het vast in je agenda: op zondag 23 september organiseert Cinema Amstelveen weer een nieuwe editie van Kleuterbios: Disney Junior Party.

Met deze speciale Kleuterbios is het elk kwartaal genieten voor alle kleuters, met altijd een vermakelijk programma van drie - steeds wisselende - afleveringen van de leukste Disney Junior series. Tussendoor is Mickey Mouse op het scherm te zien als enthousiaste gastheer: vanaf het witte doek spoort hij de kinderen aan om vooral lekker mee te zingen en te dansen. Stilzitten is dus niet de bedoeling!

Tijdens de Kleuterbios Disney Junior Party op 23 september is in ieder geval een aflevering te zien van Mickey and the Roadster Racers. We verklappen op een later moment welke twee andere Disney Junior vriendjes die ochtend ook te bewonderen zijn op het witte doek.

Kleuterbios
Bij een kleuterbios gaat het licht niet helemaal uit en staat het geluid niet zo hard. Na afloop krijg je ook nog een 'Ik ben naar de film geweest'- diploma.

Reserveer online
Wist je al dat je ook heel gemakkelijk via je mobiel kaarten kunt bestellen? En dat je je e-ticket gewoon op je mobiel kunt tonen bij de kaartcontrole? Reserveer dus online want dan ben je verzekerd van een plekje, kun je je eigen stoel uitzoeken én sta je niet meer in de rij bij de kassa.

Voor het bestellen van een rolstoelplek of een reservering voor meer dan 12 personen kun je ook bellen met de kassa of mailen naar kassa@schouwburgamstelveen.nl.

Geïnteresseerd in deze film? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen - film online € 11,00
  • 1e rang - Kind tm 14 jr. - film € 8,00
  • 1e rang - Familieticket - film € 8,00
  • 1e rang - CJP - film € 8,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Overig: Circa 75 minuten incl. pauze
Kijkwijzer: