David Attenborough: A Life on Our Planet

Volwassenenfilm

incl. een gesprek tussen Sir David Attenborough en de Engelse acteur Sir Michael Palin

Bestel kaarten

David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

Gedurende zijn 94-jarige leven heeft Attenborough elk continent bezocht en de natuur in al zijn variëteit en pracht vastgelegd. Nu kijkt hij voor het eerst terug op de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien.

David Attenborough: A Life On Our Planet is een oprechte, onthullende en urgente film. Een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

Exclusief voor de bioscoop wordt een gesprek tussen Sir David Attenborough en de Engelse acteur Sir Michael Palin - bekend van Monty Python's Flying Circus en de prachtige reisdocumentaires die hij maakte voor de BBC -  vertoond. Een unieke kans voor bioscoopbezoekers wereldwijd om een conversatie tussen de legendarische televisiemakers, die hun hartstocht voor de natuur en de wens haar te beschermen delen, mee te maken.

Cinevillepashouders betalen een toeslag van € 2,50. De toeslag kun je online vooraf afrekenen.

_______________________________________________________________

LET OP:
We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wil zitten.  Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen.

Veilig en vertrouwd naar de film
Klik 
hier voor het overzicht van onze  huisregels en andere belangrijke punten voor een veilig en  prettig bezoek. Zo kunnen entreebewijzen alleen van tevoren online worden gekocht. Lees je ze even door voordat je reserveert en langskomt? 

Reserveer ook vooraf online met je Cinevillepas  
De toeslag voor deze vertoning kun je alvast online afrekenen. Lees 
hier  meer.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via film@schouwburgamstelveen.nl.

We wensen je een fijne voorstelling! 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Volwassenen - film € 14,50
  • Cineville (+ toeslag) € 3,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Met: David Attenborough (Zichzelf)
Overig: documentaire, natuurfilm | GB 2020 | circa 120 min zonder pauze
Kijkwijzer: