Coco (Nl 2D)

Jeugdfilm

Incl. voorfilmpje Olaf's Frozen Adventure

Eén groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt

Disney • Pixar's Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel's grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miquel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel's familiegeschiedenis te ontdekken.

Incl een cadeautje van Disney
De feestdagen beginnen vroeg dit jaar, want bij de nieuwe film Disney·Pixar COCO geven wij iets speciaals cadeau: de exclusieve Feestdagen Special Olaf's Frozen Avontuur! In dit nieuwe Frozen avontuur gaat Olaf samen met Sven op zoek naar de beste kerstradities voor Anna en Elsa. Deze 21 minuten durende special Olaf's Frozen Avontuur zal t/m de kerstvakantie te zien zijn voor Disney·Pixar COCO.

Incl. voorfilmpje Olaf's Frozen Adventure
Olaf en Sven slaan de handen ineen voor een feestelijke missie in Walt Disney Animation Studios' Feestdagen Special - "Olaf's Frozen Adventure." Het zijn de eerste feestdagen sinds de heropening van de poorten van Arendelle en Anna en Elsa besluiten dit met iedereen te vieren. Alleen wanneer de families plotseling vertrekken om thuis te genieten van hun kersttradities, komen de zussen erachter dat zij de enige zijn die helemaal geen tradities hebben. Olaf voelt zich daarom geroepen om de kerst van Anna en Elsa te redden en gaat op zoek naar de beste kersttradities.

Bekijk hier vast een voorstukje van Coco.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Volwassenen - film € 10,00
  • Kind tm 14 jr. - film € 8,00
  • Familieticket - film € 8,00
  • CJP - film € 8,50

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Regie: Lee Unkrich
Overig: animatie | komedie | avontuur | familiefilm | 126 min (incl. voorfilmpje Olaf’s Frozen Adventure)
Duur: Circa 130 minuten geen pauze
Kijkwijzer: