Casper & Emma de Bergen in

Voor de kleine filmliefhebber

Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma's moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma's moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico's. En dat in de woeste natuur van Noorwegen; als dat maar goed afloopt...

Bekijk hier alvast een voorstukje. 

Geen zin om in de rij te staan?
Maak het jezelf gemakkelijk en koop je kaartjes alvast online. Je bent dan verzekerd van een plekje én je kunt zelf je stoel(en) uitkiezen.

Altijd op de hoogte
Wil je precies weten wanneer welke film draait, alles over acties en bijzondere events?   Meld je aan voor de wekelijkse Cinema Nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van bijzonderheden.

 

Bekijk ook eens

Cast & info

Regie: Arne Lindtner Næss
Spel: Met de stemmen van Tijs Pacanda, Marc Nochem, Lola Sterre van den Broek e.a.
Overig: familiefilm | NO 2017
Kijkwijzer: