Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Jeugdfilm

Kleuterbios & Pannenkoekenfestijn

Bestel kaarten

De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door… Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt… Het wordt een avontuur vol gekke experimenten met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen.

A je to!

Kleuterbios
Bij een kleuterbios gaat het licht niet helemaal uit en staat het geluid niet zo hard. Na afloop krijg je ook nog een 'Ik ben naar de film geweest'- diploma.

Pannenkoekenfestijn 
Gelijk na de film zin in iets lekkers? Dat kan! Je kunt  na de film Buurman & Buurman, Expirementeren er op los  pannenkoeken komen eten in het Theatercafé. Natuurlijk mag jij zelf je pannenkoek versieren met wat je maar wilt! 

Kom je ook pannenkoeken eten? 
Bestel dan naast een entreebewijs voor de film ook een Pannenkoekenfestijn-ticket voor € 7,50 per persoon, inclusief een flesje fris. Reserveren is noodzakelijk en mogelijk tot 3 dagen voorafgaand aan het festijn. Wacht niet te lang met bestellen want het aantal plaatsen is beperkt.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Volwassenen - film € 11,00
  • Kind tm 14 jr. - film € 8,00
  • Familieticket - film (min. 4 pers ) € 8,00
  • CJP - film € 9,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Regie: Marek Beneš | Producent: Tomas Eiselt, Eric de Groot
Met: Met de stemmen van Kees Prins (Stem), Siem van Leeuwen (Stem)
Overig: kinderfilm | familiefilm | circa 70 min | 2019
Duur: Circa 70 minuten geen pauze
Kijkwijzer: