André Rieu: Magical Maastricht, Verbonden door Muziek

Volwassenenfilm

Geen concerten op het Vrijthof maar een terugblik van 15 jaar en een persoonlijk gesprek met André Rieu

Bestel kaarten

LET OP:
We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wil zitten.  
Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen.

André Rieu: Magical Maastricht, Verbonden door Muziek
André Rieu is terug in de bioscoop om je in vervoering te brengen! Magical Maastricht: Verbonden door Muziek  viert 15 jaar van betoverende concerten in André's geboortestad Maastricht.

De Koning van de Wals heeft zijn meest spectaculaire optredens en gevoeligste muziekstukken geselecteerd en brengt de vrolijke sfeer van zijn iconische openluchtconcerten in Maastricht, regelrecht bij jou in de bioscoop. Geen zomer is compleet zonder de walsen van André Rieu en het ongeëvenaarde Johann Strauss Orkest. Muziek brengt mensen samen, brengt hoop en brengt vrolijkheid- en dat is wat we nu meer dan ooit nodig hebben. Magical Maastricht: Verbonden door Muziek  is slechts twee weken in de bioscoop te zien.

Gastheer André van Duin heeft een persoonlijk gesprek met André Rieu, een exclusief interview vanaf Het Vrijthof in Maastricht. Ze praten over hoe het leven van de maestro is veranderd tijdens de pandemie, en wat dit voor de toekomst betekent. Hoe gaat het met hem als musicus in quarantaine? Maar ook als vader en grootvader?

Dit is een unieke mogelijkheid om André Rieu van dichtbij te leren kennen. Geniet samen met je dierbaren van André Rieu, het Johann Strauss Orkest, de fantastische sopranos en The Platin Tenors tijdens het meest betoverende concert van deze zomer. Het belooft het meest hartverwarmende evenement van het seizoen te worden!

Met je Cinevillepas betaal je een toeslag van € 7,15. Je kunt vast je plek reserveren en de toeslag online afrekenen. Je Cinevillepas moet vooraf aan je bezoek nog wel gescand worden. 

Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust via film@schouwburgamstelveen.nl.

Veilig en vertrouwd naar de film
Cinema Amstelveen gaat op donderdag 13 augustus weer open! Klik hier voor het overzicht van onze huisregels en andere belangrijke punten voor een veilig en  prettig bezoek. Zo kunnen entreebewijzen alleen van tevoren online worden gekocht. Lees je ze even door voordat je reserveert en langskomt? 

We wensen je een fijne voorstelling! 


Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Volwassenen - film € 15,50
  • Cineville + Toeslag (balie) € 8,15

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Met: André Rieu en André van Duin
Overig: 140 min (incl. pauze) | Nl 2020
Kijkwijzer: