André Rieu’s 2017 Maastricht Concert

Volwassenenfilm, Muziek/Concert

Jubileumconcert André Rieu met gastheer André van Duin

André Rieu, bij miljoenen bekend als 'De koning van de wals', is een van de populairste klassieke popartiesten ter wereld. Zijn legendarische jaarlijkse concert in Maastricht is steevast uitverkocht. Dit jaar is het precies dertig jaar geleden dat André Rieu het Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte.

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het Vrijthof; dé plek waar de maestro zich in zijn element voelt. Samen met zijn 60-koppige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en bijzondere gasten zal Rieu zijn opwachting maken. Hij zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Behalve op het Vrijthof is dit muzikale feest voor iedereen in heel Nederland op het witte doek te beleven!

André Rieu zegt over André in Cinemas: "Toen ik het Johann Strauss Orkest in 1987 oprichtte, waren er slechts twaalf orkestleden - nu staan er meer dan zestig mensen op het podium. Hoewel er veel is veranderd, is één ding nooit veranderd: de vreugde van het samen spelen, of het nu in een kleine groep is of een groot orkest. We kijken allemaal uit naar de bijzondere voorstellingen in juli, waar we ons 30-jarige jubileum vieren. Het wordt gegarandeerd weer een onvergetelijke, magische avond en ik ben trots op het feit dat we met André in Cinemas het publiek in heel Nederland kunnen bereiken."

In de dertig jaar dat André Rieus Johann Strauss Orkest bestaat, heeft het een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Van een klein groepje musici die repeteerden in het klaslokaal op de basisschool van Andrés zoon, tot stadions en concertgebouwen over de hele wereld. Ook de jaarlijkse bioscoopvoorstellingen zijn ware evenementen waar fans wereldwijd reikhalzend naar uitkijken. Vorig jaar brak André in Cinemas diverse records waaronder in Engeland, Ierland, Australië,  Denemarken, Mexico en Nederland.

André van Duin verzorgt de introductie en het nagesprek. Deze vertoning is een opname van het concert van André Rieu in Maastricht.

Geen zin om in de rij te staan?
Maak het jezelf gemakkelijk en koop je kaartjes alvast online. Je bent dan verzekerd van een plekje én je kunt zelf je stoel(en) uitkiezen.

Altijd op de hoogte
Wil je precies weten wanneer welke film draait, alles over acties en bijzondere events?  Meld je aan voor de wekelijkse Cinema Nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van bijzonderheden.

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Normaal € 12,50

Prijzen exclusief transactiekosten van € 1,- per entreebewijs, zowel online als aan de kassa.