100% Coco - Little Ladies 'Night' (+/- 8-12 jr)

Jeugdfilm

incl. Meet & Greet met een deel van de cast en schrijfster & een goodie bag

Little Ladies 'Night'
Nu eens een keer een Ladies Night voor de jonge Ladies.
De rode loper ligt uit en we ontvangen je met een drankje en een hapje. Na afloop van de film is een Meet & Greet met Nola en Merel uit de film. Ook de schrijfster Niki Smit is erbij (neem je boek maar mee, dan kan Niki deze voor je signeren). Voor je naar huis gaat, krijg je nog een mooie Goodie Bag mee.

De 13-jarige Coco is gek op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding uitgemaakt wordt voor Coco de Clown besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als 'grijze muis' door het schoolleven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de 'Style Tiger', wat een grote hit wordt. Zou ze dan toch een beroemd stijlicoon worden? En zou Bruno, die eigenzinnige jongen van school, haar dan eindelijk zien staan? Langzaam maar zeker leert Coco dat ze gewoon 100% zichzelf moet zijn!

Boekhandel Libris Venstra komt ook langs met de boeken van Niki Smit! Kun je er mooi een laten signeren.

Bekijk hier alvast een voorstukje.

Altijd op de hoogte
Wil je precies weten wanneer welke film draait, alles over acties en bijzondere events? Meld je aan voor de wekelijkse Cinema Nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van bijzonderheden.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen - film € 12,50
  • 1e rang - Kind tm 14 jr. - film € 10,50

Prijzen exclusief transactiekosten van € 1,- per entreebewijs, zowel online als aan de kassa.

Cast & info

Regie: Tessa Schram
Met: Nola Kemper, Merel de Zwart, Valentijn Avé, Eva Duijvestijn, Iris Hesseling e.a.
Overig: boekverfilming
Kijkwijzer: