Uitrijkaarten

Parkeergarages
Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 Amstelveen en volgt de ANWB-borden Schouwburggarage of Stadspleingarage.

Uitrijkaart schouwburg
Voor de Schouwburggarage en Stadspleingarage kunt u in de schouwburg bij de kassa en de buffetten een uitrijkaart (met een tegoed van 5,5 uur) kopen voor het schouwburgtarief van € 7,50. Indien u een uitrijkaart aanschaft bij de schouwburg, hoeft u in de parkeergarage niet meer in de rij te staan bij de betaalautomaten.

De uitrijkaarten van de schouwburg zijn voordeliger dan de reguliere tarieven van Q-Park bij de volgende parkeertijden:

Schouwburggarage
> bij langer parkeren dan 3,5 uur

Stadspleingarage
> bij langer parkeren dan 3 uur 

Uitrijprocedure bij uitrijkaart schouwburg
U behoudt uw inrijkaart bij de aanschaf van uw uitrijkaart. Bij het verlaten van de parkeergarage voert u eerst de inrijkaart en daarna de uitrijkaart in bij de automaat bij de slagboom.

Bent u in het bezit van een  Personal Shopping Card (PSC) van Stadshart Amstelveen? Dan kunt u op vertoon van uw PSC voor € 4,- een uitrijkaart van 4 uur kopen. Deze uitrijkaart is alléén geldig in de Schouwburggarage.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reguliere tarieven Q-Park
Schouwburggarage: per 15 minuten of gedeelte daarvan betaalt u € 0,50.

Stadspleingarage: per 13 minuten of gedeelte daarvan betaalt u € 0,50.

Wijzigingen voorbehouden.

  • Uitrijkaarten

Nieuws

RSS Meer nieuws