Weet waar je koopt

Let op erkende voorverkoopadressen

Dagelijks kopen u en duizenden anderen via internet entreebewijzen voor theatervoorstellingen en filmvertoningen. Wat veel mensen echter niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Om er een paar te noemen: PePe TicketsRang 1 Tickets en Topticketshop.nl

Als bezoeker betaalt u via deze websites - vaak onbewust - veel meer voor een entreebewijs dan de oorspronkelijke prijs. Ook blijkt dat niet alle entreebewijzen gegarandeerd toegang geven tot de voorstelling. En wanneer een voorstelling onverhoopt niet doorgaat, heeft u geen recht op teruggave van het betaalde bedrag door Schouwburg of Cinema Amstelveen.

Weet waar u koopt
Schouwburg Amstelveen heeft zich daarom aangesloten bij de campagne 'Weet waar je koopt'. Vele artiesten, producenten, podia en organisatoren hebben de krachten gebundeld om met deze campagne de doorverkoop tegen te gaan.

Wij adviseren u dus uw entreebewijzen voor Schouwburg en Cinema Amstelveen alleen te kopen via:

  • de website van Schouwburg en Cinema Amstelveen;
  • de Nationale Theaterkassa;
  • 24 Tickets Online; 
  • Eventim;
  • GUTS.

Via deze kanalen weet u zeker dat u geen woekerprijzen betaalt en bent u verzekerd van een officieel entreebewijs. Daarnaast zijn er andere officiële voorverkoopadressen waar u ook met een gerust hart uw entreebewijs kunt kopen. Een complete lijst van officiële verkoopadressen vindt u op www.weetwaarjekoopt.nl.

De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart en de BioscoopCadeau van Pathé worden niet door ons geaccepteerd.

  • Weet waar je koopt

Nieuws

RSS Meer nieuws