Speciale prijzen

Smartcard voor 15- tot 25-jarigen
Heb je als 15- tot 25-jarige een Smartcard van Schouwburg Amstelveen, dan kun je op de dag van de voorstelling (en soms ook al eerder) vanaf een uur voor aanvang een entreebewijs voor € 10 kopen. Voor voorstellingen die duurder zijn dan € 30,00 (1e rang) betaal je € 15,00. Voor de film betaal je op de dag zelf vanaf een uur voor aanvang € 7,50. Vraag je eigen SmartCard aan bij de kassa. Lees hier meer

Amstelveenpas/CJP/Cultuurkaart/Vrienden
Met een CJP/Cultuurkaart, Amstelveenpas of als Vriend van Schouwburg Amstelveen krijgt u op veel voorstellingen € 2 korting. In de brochure en op de website staat bij de voorstelling vermeld of er een (pas)korting geldt.

De CJP-korting is zowel online als via de kassa en het bespreekbureau verkrijgbaar. Vergeet je niet om op de dag van de voorstelling je CJP mee te nemen naar de kaartcontrole?

De Vriendenkorting is verkrijgbaar via de kassa of het bespreekbureau. De  Amstelveenpaskorting is verkrijgbaar via de kassa of het bespreekbureau.

Kinderprijzen
Kinderprijzen gelden voor kinderen tot 15 jaar. Bij de voorstellingen en films staat vermeld of er kinderprijzen gelden. Wilt u bij jeugd- en familievoorstellingen en filmvertoningen rekening houden met de vermelde leeftijdsgrens? Kinderen onder de 7 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. Baby's kunnen helaas niet mee de zaal in.

Cinema Strippenkaart
Met de Cinema Strippenkaart krijgt u 15% korting op de kassatoegangsprijs voor volwassenenfilms. De waarde van de Cinema Strippenkaart is onbeperkt geldig; Heeft u nog een oude Strippenkaart dan betaalt u alleen het prijsverschil bij. De strippen zijn niet persoonsgebonden. De Strippenkaart is hier online te bestellen en te verzilveren. 

Familieticket Cinema
Op woensdag-, zaterdag-en zondagmiddag kunt u voordelig met het gezin naar Cinema Amstelveen, óók in de schoolvakanties. Met ons Familieticket kunt u met vier personen voordelig naar de al­lerleukste familiefilms. Enige voorwaarde is dat er van de vier personen minimaal twee jonger dan 15 jaar zijn. Het Familieticket is te koop aan de kassa en online.

  • Speciale prijzen

Nieuws

RSS Meer nieuws