Kaartverkoop via GUTS

De kaartverkoop voor Brigitte Kaandorp (ma 11 en di 12 mrt) en Youp van 't Hek (di 27 en wo 28 aug) loopt, op verzoek van de artiest, online via GUTS*. U kunt max 4 kaarten per bestelling kopen. Wij raden u aan eerst onderstaande punten over de bestelwijze door te nemen.

Belangrijk om te weten:
  • Voor het online bestellen van kaarten heeft u een e-mailadres en een 06-nummer nodig; 
  • U kunt uw kaarten alleen met iDeal betalen;
  • U kunt geen rij- en stoelnummers uitzoeken en ontvangt direct na uw bestelling alleen een bevestiging, zonder rij- en stoelnummers;
  • Uiterlijk 24 uur voor de voorstelling ontvangt u een sms met uw rij- en stoelnummers. Uw rij- en stoelnummers zijn dan ook zichtbaar op het kaartje op uw telefoon. De barcode van het ticket verandert continu, waardoor kopiĆ«ren geen zin heeft.
  • Bent u onverhoopt verhinderd dan is het via GUTS mogelijk om uw kaarten via hen te koop aan te bieden. Als er een koper is, krijgt u uw geld terug.
  • Lees hier de vaak gestelde vragen over GUTS. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust via de chat (groene icoontje rechts onderin onderin op de GUTS-pagina's) contact op met GUTS.
* Wat is GUTS?
Het tegen woekerprijzen doorverkopen van kaarten voor populaire voorstellingen en concerten, is in de theater- en muziekwereld aan de orde van de dag. Voor zowel artiesten als bezoekers is dit een grote frustratie. Om deze doorverkoop tegen te gaan worden de kaarten voor de voorstelling van Brigitte Kaandorp online verkocht via GUTS. GUTS maakt gebruik van het blockchainprotocol waardoor het niet mogelijk is om kaarten tegen hogere prijzen door te verkopen. Om kaarten via GUTS te kunnen kopen dient u in het bezit van een mobiele telefoon te zijn.

Kaartverkoop via de kassa
Kaartverkoop via de kassa of telefonisch is op dit moment niet meer mogelijk. Heeft u al kaarten via de kassa besteld dan is het goed om te weten dat de hoofdbesteller op de avond van de voorstelling zijn ID moet kunnen tonen. Mocht u via de kassa kaarten gekocht hebben en onverhoopt verhinderd zijn - en dus de kaarten op een andere naam willen zetten - vragen wij u samen met de nieuwe hoofdbesteller langs te komen bij de kassa.

  • Kaartverkoop via GUTS

Nieuws

RSS Meer nieuws