Algemene voorwaarden

Algemene Bezoekersvoorwaarden
Schouwburg Amstelveen hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg en Concertgebouwdirecties (VSCD). Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 66/2012. In aanvulling op de VSCD-bezoekersvoorwaarden hanteren wij onderstaande bezoekersvoorwaarden.

Tegoedbon bij verhindering
Indien u verhinderd bent, hanteert Schouwburg Amstelveen een versoepelde regel t.o.v. de VSCD-voorwaarden (artikel 2) voor het ruilen of annuleren van entreebewijzen:

U kunt uw entreebewijzen/e-tickets ruilen voor een andere voorstelling of voor een tegoedbon (mits de entreebewijzen/e-tickets niet via derden zijn aangeschaft). Dat kan tot uiterlijk één week voor de voorstelling door een e-mail te sturen naar kassa@schouwburgamstelveen.nl met daarin uw gegevens, de naam van de voorstelling en de rij- en stoelnummers die u terug wilt geven. Wij sturen u dan per mail een tegoedbon die u zowel online als aan de kassa weer kunt verzilveren voor een andere voorstelling of film. De administratiekosten voor het ruilen bedragen € 4,75 per entreebewijs/e-ticket. Eventueel betaalde verzendkosten worden niet vergoed.

Privacy en bescherming persoonsgegevens
Wij respecteren uw privacy. Indien u bij ons een online bestelling plaats gaan wij ervan uit dat wij u ook per e-mail kunnen informeren over uw bestelling of andere voorstellingsgerelateerde informatie. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. U kunt zich altijd via een link in de footer van onze e-mail afmelden voor toekomstige nieuwsbrieven of voorstellingsgerelateerde informatie. Als uw telefoonnummer of e-mailadres niet bij ons bekend is, kunnen wij u niet via e-mail of telefoon bereiken indien een voorstelling onverhoopt last minute wordt geannuleerd. Wij vragen uw adresgegevens zodat wij u kunnen bereiken in het geval een voorstelling onverhoopt moet worden geannuleerd. Ook kunnen wij u zo onze seizoensbrochure toesturen die jaarlijks in april/mei verschijnt. De seizoensbrochure wordt verstuurd aan alle vroegboekers van de afgelopen twee seizoenen en aan bezoekers die hebben aangegeven de seizoensbrochure jaarlijks te willen ontvangen.

Roken
Roken is niet toegestaan in de schouwburg.

Algemene spelregels
Het is in de Grote en Kleine zaal niet toegestaan om eten en drinken mee naar binnen te nemen. Verder gaan wij ervan uit dat u uw mobiele telefoon uitzet voor aanvang van de voorstelling of film. Voorkom dat uw medebezoekers last hebben van hoesten, praten of ander geluid.

Na aanvang geen toegang
Wij raden u aan op tijd aanwezig te zijn. Na aanvang van de voorstelling kunnen wij helaas geen bezoekers meer de zaal in laten.

Leeftijd
De leeftijdsaanduiding zoals die vermeld wordt op de website bij kindervoorstellingen en jeugdfilms zijn leidend voor onze kaartcontroleurs. Houdt u zich aan de vermelde leeftijdsaanduiding? Kinderen onder de 7 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene en elk kind moet in het bezit zijn van een eigen entreebewijs. Baby's kunnen helaas niet mee de zaal in.

Veiligheid
De schouwburg voldoet aan alle normen van brandveiligheid die de brandweer van Amstelveen heeft gesteld. Er is voldoende vluchtcapaciteit voor het maximaal aantal bezoekers per zaal. Medewerkers van de schouwburg zijn opgeleid tot Bedrijfs Hulp Verlener (BHV-er).

In verband met de veiligheid is het, op last van de brandweer en de directie, niet toegestaan om jassen mee de zaal in te nemen.

Doorverkoop van entreebewijzen
 
Het is niet toegestaan om entreebewijzen van Schouwburg Amstelveen te kopen met het doel deze (met winst) door te verkopen.

Graag attenderen wij u ook op artikel 3 uit de Algemene Bezoekersvoorwaarden waarin wordt gewezen op het feit dat u de toegang wordt ontzegd, wanneer blijkt dat het entreebewijs niet door en voor u zelf is verkregen via Schouwburg Amstelveen of via de door de schouwburg erkende (voor-)verkoopadressen. De door Schouwburg Amstelveen geautoriseerde (voor-)verkoopadressen zijn:

- Nationale Theaterkassa
- Eventim
- 24 Tickets Online
- GUTS

Neem bij twijfel over de erkenning van uw (voor-)verkoopadres contact op met de kassa van Schouwburg Amstelveen. Klik hier voor de openingstijden van de kassa.

Alle gegevens over data, aanvangstijden, prijzen, gezelschappen, rolverdelingen en extra activiteiten op deze website zijn onder voorbehoud van fouten of wijzigingen.

  • Algemene voorwaarden

Nieuws

RSS Meer nieuws