SmartCard voor 15-25 jarigen

Profiteer van korting op theater- en filmvoorstellingen

Schouwburg Amstelveen heeft een leuke deal voor jou!
Speciaal voor jou als theaterdier en filmliefhebber is er de SmartCard. Daarmee kun je op de dag van de voorstelling vanaf één uur voor aanvang aan de kassa een entreebewijs kopen voor maar € 12,50 v
oor voorstellingen die normaal maximaal € 30,- kosten. Voor voorstellingen die normaal meer dan € 30,- kosten, betaal je op vertoon van je SmartCard nog maar € 17,50.

Voor de film betaal je op de dag zelf vanaf één uur voor aanvang aan de kassa € 9,50. Leuk was het altijd al, maar nu is het ook nog lekker betaalbaar.

Je kunt je eigen, gratis SmartCard ophalen bij de kassa van de schouwburg. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Zit je op Facebook? Vergeet dan vooral niet de pagina van Schouwburg Amstelveen te 'liken'. Je krijgt als eerste leuke sneak-previews van voorstellingen te zien en je bent er als de kippen bij als we leuke acties bekendmaken.

Liever via de mail? Meld je dan aan voor onze Theater Nieuwsbrief en/of de Cinema Nieuwsbrief en je hoort elke maand wanneer er leuke voorstellingen in de schouwburg of de cinema te zien zijn.