Exposities

Geniet van andere kunstvormen

Schouwburg Amstelveen biedt een breed programma van podium- en filmkunsten. Daarnaast brengen wij onze bezoekers graag in aanraking met andere kunstvormen zoals fotografie, beeldende kunst en nieuwe media.

Via exposities geeft de schouwburg beeldende kunst een plaats in het theater. Het werk dat wij tentoonstellen heeft altijd een relatie met podiumkunsten, film of Amstelveen.

In de foyers zijn in seizoen 17/18 werken van verschillende kunsternaars te zien. Zo is er ruimte gemaakt voor foto's van de van origine Japanse fotografe Kimiko Yoshida en is de expositie Ode aan Jan Verschoor (nog even) te bewonderen. Daarnaast is doorlopend de beeldenexpositie Portretten in Brons van John Verhagen in onze foyer te zien. Deze exposities bezoekt u tijdens openingstijden.

De afgelopen jaren heeft Schouwburg Amstelveen o.a. werken van grote fotografen getoond. Exclusieve tentoonstellingen zijn samengesteld met foto's van Corb!no (Maarten Corbijn), Pan Sok, Blommers/Schumm, Bob van Dam, Patricia Steur en Paul Huf.

  • Exposities
  • Exposities
  • Exposities

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.