Eten & drinken

In onze ruime en lichte foyers heb je op drie verschillende plekken de mogelijkheid om je drankje te bestellen. In de foyer op de eerste verdieping, ook bereikbaar met de lift, heb je een mooi uitzicht over het Stadsplein. Bij de horecabuffetten kunt u ook een uitrijkaart voor de parkeergarage kopen.

Drankjes en snacks voor bij de voorstelling of film
Bij onze buffetten hebben we een ruime keuze aan drankjes en snacks. Zo hebben wij natuurlijk lekkere popcorn en koude en warme chocomel met slagroom. En de drankjes en snacks mogen mee de zalen in!

Cashloos betalen
Wil je bij de horecabuffetten zoveel mogelijk contactloos of met pin betalen? Dat bevordert de doorloop zodat iedereen voldoende tijd heeft om een drankje te bestellen.

Combineer je theateravond met een Theater DagHap
Bij geselecteerde voorstellingen serveren wij onze Theater DagHap; een wisselende vegetarische dagschotel voor € 14,50. Verrassend lekker! Bekijk hier bij welke voorstellingen je de Theater DagHap kunt reserveren en wat er op het menu staat. 

Arrangementen voor groepen
Bent ujeop zoek naar een originele manier om eens iets anders te doen met je relaties, collega's of medewerkers? Wij verzorgen graag een complete avond uit. Wij ontvangen jou en je gasten met een welkomstdrankje. Daarna kun je heerlijk dineren in één van onze foyers of in het Theatercafé. Aansluitend bezoek je een voorstelling met een hapje en een drankje in de pauze. Na afloop kun jeeveneens napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Voor meer informatie over arrangementen of voor uw specifieke wensen kun je contact opnemen met de afdeling Horeca & Service via 020 547 51 61 of horeca@schouwburgamstelveen.nl.

Uit & eten? Dineren op het Stadsplein
Bij de volgende restaurants en cafés ben je van harte welkom voorafgaand of na afloop van een voorstelling of film in Schouwburg Amstelveen (al deze gelegenheden zitten vlak bij de schouwburg):

  • Eten & drinken
  • Eten & drinken
  • Eten & drinken

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wil je onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws