Eten & drinken

Pauzedrankservice: ook voor na afloop
Met onze pauzedrankservice hoeft u in de pauze of na afloop van de voorstelling of film niet in de rij te staan.
Voor aanvang kunt u bij een van onze buffetten in alle rust uw drankjes bestellen en betalen. In de pauze of na afloop van de voorstelling of de film staat uw drankje klaar op de plek die u is aangewezen door een van onze medewerkers. Deze service is kosteloos en geldt voor alle koude dranken. Ook onze (speciaal)bieren kunt u zo bestellen. 

Uit & eten? Dineren in het theater
Wilt u voorafgaand aan een voorstelling met een groep dineren in het Theatercafé? Dat kan. Het is mogelijk om met een gezelschap vanaf 20 personen te komen dineren. Wilt u meer informatie over een diner voor een groot gezelschap, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Horeca & Service via 020 547 51 61.

Uit & eten? Dineren op het Stadsplein
Bij de volgende restaurants en cafés bent u van harte welkom voorafgaand of na afloop van een voorstelling of film in Schouwburg Amstelveen (al deze gelegenheden zitten vlak bij de schouwburg):

Arrangementen
Bent u op zoek naar een originele manier om eens iets anders te doen met uw relaties, collega's of medewerkers? Wij verzorgen voor u graag een complete avond uit. 

Wij ontvangen u en uw gasten met een welkomstcocktail. Daarna kunt u heerlijk dineren in één van onze foyers of in het Theatercafé. Aansluitend bezoekt u een voorstelling met een verrassing in de pauze. Na afloop kunt u napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor meer informatie over arrangementen of voor uw specifieke wensen kunt u contact opnemen met de afdeling Organisatie & Verhuur via 020 547 51 61.

  • Eten & drinken
Pauzedrankservice nieuw

Nieuws

RSS Meer nieuws