Eten & drinken

In onze ruime en lichte foyers heeft u op drie verschillende plekken de mogelijkheid om uw drankje te bestellen. In de foyer op de eerste verdieping, ook bereikbaar met de lift, heeft u een mooi uitzicht over het Stadsplein. Bij de horecabuffetten kunt u ook een uitrijkaart voor de parkeergarage kopen.

Pauzedrankservice: óók voor na afloop
Met onze pauzedrankservice staat u in de pauze of na afloop van de voorstelling of film niet in de rij! Voor aanvang kunt u bij een van onze buffetten in alle rust uw drankjes bestellen en betalen. In de pauze of na afloop van de voorstelling of film staat uw drankje klaar op de plek die u is aangewezen door een van onze medewerkers. Deze service geldt voor alle koude dranken. Ook onze (speciaal)bieren kunt u zo bestellen.

Drankjes en snacks voor bij de film
Bij onze buffetten hebben we een ruime keuze aan drankjes en snacks. Zo hebben wij natuurlijk lekkere popcorn en koude en warme chocomel met slagroom. En de drankjes en snacks mogen mee de zalen in!

Cashloos betalen
Wilt u bij de horecabuffetten zoveel mogelijk contactloos of met pin betalen? Dat bevordert de doorloop zodat iedereen voldoende tijd heeft om een drankje te bestellen.

Verwen uzelf met één van onze horeca-arrangementen.
U kunt tot één dag voor de voorstelling één van onderstaande arrangementen reserveren bij de afdeling Organisatie & Evenementen via 020 547 51 61 of horeca@schouwburgamstelveen.nl. 

1) Koffie-arrangement: € 5,75 p.p.
Luxe koffie/thee met appeltaart

2) Prosecco-Piccolo-arrangement (20 cl) in de pauze of na afloop: € 11,95 p.p.
Met notenmix van Gotjé 

3) Borrelarrangement na afloop: € 9,95 p.p.
Twee drankjes naar keuze (bier, wijn, fris)
Warm bittergarnituur met luxe zoutjes en nootjes

Arrangementen voor groepen
Bent u op zoek naar een originele manier om eens iets anders te doen met uw relaties, collega's of medewerkers? Wij verzorgen voor u graag een complete avond uit. Wij ontvangen u en uw gasten met een welkomstdrankje. Daarna kunt u heerlijk dineren in één van onze foyers of in het Theatercafé. Aansluitend bezoekt u een voorstelling met een hapje en een drankje in de pauze. Na afloop kunt u eveneens napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Voor meer informatie over arrangementen of voor uw specifieke wensen kunt u contact opnemen met de afdeling Horeca & Service via 020 547 51 61 of horeca@schouwburgamstelveen.nl.

Uit & eten? Dineren in het theater
Wilt u voorafgaand aan een voorstelling met een groep dineren in het Theatercafé? Dat kan. Het is mogelijk om met een gezelschap tot 10 personen te komen dineren. Wilt u meer informatie over een diner voor een groot gezelschap, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Horeca & Service via 020 547 51 61.

Uit & eten? Dineren op het Stadsplein
Bij de volgende restaurants en cafés bent u van harte welkom voorafgaand of na afloop van een voorstelling of film in Schouwburg Amstelveen (al deze gelegenheden zitten vlak bij de schouwburg):

  • Eten & drinken
Pauzedrankservice nieuw

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws