Eten & drinken

Pauzedrankservice: óók voor na afloop
Met onze pauzedrankservice staat u in de pauze of na afloop van de voorstelling of film niet in de rij! Voor aanvang kunt u bij een van onze buffetten in alle rust uw drankjes bestellen en betalen. In de pauze of na afloop van de voorstelling of film staat uw drankje klaar op de plek die u is aangewezen door een van onze medewerkers. Deze service geldt voor alle koude dranken. Ook onze (speciaal)bieren kunt u zo bestellen.

Verwen uzelf met één van onze horeca-arrangementen.
U kunt tot 3 dagen voor de voorstelling één van onderstaande arrangementen reserveren bij de afdeling Organisatie & Evenementen via 020 547 51 61 of horeca@schouwburgamstelveen.nl. 
 
1) Koffieontvangst: € 6,50 p.p.
1 kopje koffie/thee met appeltaart

2) Prosecco-Piccolo-arrangement (20 cl) in de pauze of na afloop: € 9,50 p.p.
Met luxe zoutjes en nootjes of een zoet hapje

3) Borrelarrangement na afloop: € 10,50 p.p.
2 drankjes p.p. (bier, wijn, fris)
Warm bittergarnituur met luxe zoutjes en nootjes

Arrangementen voor groepen
Bent u op zoek naar een originele manier om eens iets anders te doen met uw relaties, collega's of medewerkers? Wij verzorgen voor u graag een complete avond uit.

Wij ontvangen u en uw gasten met een welkomstdrankje. Daarna kunt u heerlijk dineren in één van onze foyers of in het Theatercafé. Aansluitend bezoekt u een voorstelling met een hapje en een drankje in de pauze. Na afloop kunt u eveneens napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Bekijk hieronder een aantal voorbeeldarrangementen:

Voor meer informatie over arrangementen of voor uw specifieke wensen kunt u contact opnemen met de afdeling Organisatie & Evenementen via 020 547 51 61 of zakelijk@schouwburgamstelveen.nl.

Shared Dining
Voorafgaand aan een aantal voorstellingen organiseren wij in samenwerking met de Amstelveense cateraar Kragtwijk Catering een Shared Dining. In de bovenfoyer van ons theater zijn de tafels feestelijk gedekt en geniet u van een prachtig uitzicht over het Stadsplein. Aan tafel worden heerlijke amuses en kleurrijke gerechten geserveerd in schalen en op plateaus. Iedereen kan hiervan opscheppen wat hij of zij lekker vindt. Klik hier voor meer informatie. 

Uit & eten? Dineren in het theater
Wilt u voorafgaand aan een voorstelling met een groep dineren in het Theatercafé? Dat kan. Het is mogelijk om met een gezelschap vanaf 20 personen te komen dineren. Wilt u meer informatie over een diner voor een groot gezelschap, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Horeca & Service via 020 547 51 61.

Uit & eten? Dineren op het Stadsplein
Bij de volgende restaurants en cafés bent u van harte welkom voorafgaand of na afloop van een voorstelling of film in Schouwburg Amstelveen (al deze gelegenheden zitten vlak bij de schouwburg):

  • Eten & drinken
Pauzedrankservice nieuw

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.