Corona

Toelichting op een aantal vaak gestelde vragen

Lees hier ons laatste Nieuwsbericht n.a.v. de persconferentie van maandag 28 september.

Via het menu vind je een toelichting op de maatregelen die we hebben getroffen om een bezoek weer veilig en vertrouwd te maken, de voucherregeling, het overzicht van verplaatste en geannuleerde voorstellingen, of de antwoorden op een aantal vaak gestelde vragen.

Steuntje in de rug
We krijgen veel vragen van het publiek of er 'iets' gedaan kan worden om de theatersector te steunen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je, wanneer onze deuren opengaan, weer bij ons op bezoek komt. Wil je Vriend worden van Schouwburg Amstelveen? De bijdragen van onze Vrienden helpen ons om straks weer de mooiste voorstellingen te kunnen programmeren of bijzondere projecten op te zetten. Je kunt natuurlijk ook alvast een tegoedbon in de vorm van een cadeaukaart bestellen. Dan heb je - of een jarige - alvast iets om naar uit te kijken. En voor ons betekent ook dit een extra steuntje in de rug. 

Seizoen 2020-2021
De kaartverkoop voor de periode september tot en met december is gestart. In het najaar presenteren we het aanbod voor de tweede helft van het seizoen. Check hier ons volledige aanbod tot en met december. Er zijn overigens ook een aantal inhaalvoorstellingen in de verkoop die plaatsvinden vanaf januari 2021.

  • Corona

Nieuws

RSS Meer nieuws