Corona

Toelichting op een aantal vaak gestelde vragen

Via het menu vind je een toelichting op de maatregelen die we hebben getroffen om een bezoek weer veilig en vertrouwd te maken, de voucherregeling, het overzicht van verplaatste en geannuleerde voorstellingen, of de antwoorden op een aantal vaak gestelde vragen.

Steuntje in de rug
We krijgen veel vragen van het publiek of er 'iets' gedaan kan worden om de theatersector te steunen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat u, wanneer onze deuren opengaan, weer bij ons op bezoek komt. Wilt u Vriend worden van Schouwburg Amstelveen? De bijdragen van onze Vrienden helpen ons om straks weer de mooiste voorstellingen te kunnen programmeren of bijzondere projecten op te zetten. U kunt natuurlijk ook alvast een tegoedbon in de vorm van een cadeaukaart bestellen. Dan heeft u - of een jarige - alvast iets om naar uit te kijken. En voor ons betekent ook dit een extra steuntje in de rug. 

Seizoen 2020-2021
De kaartverkoop voor de periode september tot en met december is gestart. In het najaar presenteren we het aanbod voor de tweede helft van het seizoen. Check hier ons volledige aanbod tot en met december. Er zijn overigens ook een aantal inhaalvoorstellingen in de verkoop die plaatsvinden vanaf januari 2021.

Theatertips voor thuis
Artiesten en gezelschappen delen registraties van voorstellingen, concerten, online danslessen, podcasts, activiteiten voor kinderen en meer. Wij hebben de leukste tips voor u op een rijtje gezet op onze website. Want natuurlijk brengen wij het theater graag bij u thuis. Check www.schouwburgamstelveen.nl/tipsvoorthuis voor alle tips.

  • Corona

Nieuws

RSS Meer nieuws